Vacature bestuursfuncties

Ter versterking van het bestuur van korfbalvereniging OJC ’98 zoeken wij per direct enthousiaste algemeen bestuursleden, die zich op vrijwillige basis willen inzetten voor de vereniging.

Als algemeen lid van het bestuur van OJC ’98 praat en beslis je mee over alle bestuursaangelegenheden. Je bent samen met de andere bestuursleden verantwoordelijk voor het gevoerde en te voeren beleid van de vereniging. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid voor een specifiek beleidsterrein (bijvoorbeeld ledenwerving en -behoud of technische zaken). In samenspraak zal worden bekeken welke portefeuille de kandidaat onder zich krijgt en of een wisseling van portefeuilles wenselijk is.

Korfbalervaring of bestuurlijke ervaring is voor het vervullen van deze functie geen must, lid zijn van OJC’98 evenmin. Het vervullen van de functie van algemeen bestuurslid kost gemiddeld 2 uur per week. Wij roepen kandidaten op zich zo snel mogelijk aan te melden bij Edith van Nieuwburg (secretaris) via secretaris@ojc98.nl. Ook voor vragen kun je bij haar terecht.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.