Verslag taartendag

TaartendagVorig jaar moest onze C-jeugd een wedstrijd spelen bij SDO. Bij de kantine stond een kraampje met heerlijke zelfgebakken taarten die werden verkocht om de clubkas te spekken. Een superleuk idee, wat ook wel een goed idee zou zijn voor bij OJC!
Aangezien zaterdag 18 april bijna alle teams thuis speelde, was dit het perfecte moment om een taartendag te organiseren. Na een oproep via de mail en Facebook werd er dan ook enthousiast door de leden gehoor gegeven om taarten te bakken. Er was die dag een uitgebreid assortiment van de meest heerlijke taarten te proeven. Zo was er cake, appeltaart, kwarktaart, citroentaart, boterkoek, cupcakes, appelflappen, monchoutaart, mangotaart, speculaastaart, enz. Iedereen had echt ontzettend zijn best gedaan om niet alleen een heerlijke, maar ook mooie taart te maken. Een stuk taart kostte € 1,-, cake en cupcakes € 0,50.
Er werd massaal gesmuld. Niet alleen door onze eigen leden, maar ook door de spelers een aanhang van de tegenpartij.
En wat de organisatie niet had verwacht, aan het eind van het weekend waren alle taarten uitverkocht. Op zaterdag al heel veel en de 2 overgebleven taarten heeft Gerdy nog op zondag tijdens een frisbeetoernooi op de club aan de man gebracht. De opbrengst van alleen de zaterdag bedroeg al € 152,-. Een prachtige opbrengst, dus deze actie is zeker voor herhaling vatbaar!
Wij willen dan ook graag alle bakkers van OJC heel hartelijk danken voor hun bakkunsten en kijken nu al uit naar de volgende taartendag!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.