Vrijwilligers Koningsdag gezocht!

Op zaterdag 27 april is het weer Koningsdag. Voor OJC’98 is Koningsdag een belangrijke dag. Elk jaar regelen we voor Koningsdag de personele bezetting van de bars in het Leypark in Tilburg. Hiervoor zijn natuurlijk wel vrijwilligers nodig. We doen hiervoor een beroep op al onze leden (18+ voor de bar en 16+ voor de kassa) en op de ouders van onze jeugdleden! 

Waarom is dit zo belangrijk?

OJC’98 krijgt voor het regelen van de personele bezetting van de bars in het Leypark een deel van de omzet van deze bars. Voor OJC’98 is het bedrag dat wordt opgehaald met Koningsdag een belangrijke bron van inkomsten. Door voldoende vrijwilligers te leveren, zorgen we ervoor dat we deze bron van inkomsten de komende jaren kunnen behouden.


Wat moet er gedaan worden?

In het Leypark in Tilburg vindt elk jaar met Koningsdag een grote kindermarkt plaats met allerlei entertainment. Over het park verspreid staan bars, waar fris, bier en wijn wordt geschonken. Wij regelen de personele bezetting van deze bars. Dit betekent dat de bars worden bezet door alleen OJC’ers, welke zorgen voor de muntverkoop, het tappen van bier en het verkopen van de drankjes.

Moet ik de hele dag helpen?

De activiteiten in het Leypark vinden dit jaar plaats vanaf 12.00 uur tot ongeveer 18.00 uur. Het is dan de bedoeling dat er vanaf ongeveer 11.00 uur mensen aanwezig zijn voor achter de bars. Er zijn mensen die de hele dag komen helpen, maar ook mensen die een paar uurtjes willen komen helpen zijn natuurlijk hartstikke welkom! Vanaf ongeveer 14.00 uur is er extra bezetting van de bars nodig.
Hoe meer mensen zich opgeven, hoe beter we de taken en de uren kunnen verdelen! Ook zijn er mensen nodig voor het opbouwen van de bars. Dit vindt ’s ochtends vanaf 9.00 uur plaats. Ook hiervoor zoeken we vrijwilligers!

Voor de jeugd: rommelmarkt!

Voor de kinderen is er ook dit jaar weer een rommelmarktkraam geregeld. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de jeugd van OJC’98. Afgelopen jaren hebben we hiervan bijvoorbeeld de tafelvoetbaltafel gekocht. De jonge en oude jeugd bemannen samen de rommelmarktkraam. De oudere kinderen zullen een en ander coördineren. Op die manier kunnen alle ouders zich inzetten in de bar en achter de kassa. Slaan we mooi twee vliegen in een klap. 

Voor de rommelmarkt zijn we natuurlijk ook nog op zoek naar spullen om te verkopen. Heb je spullen die weg kunnen en nog verkoopbaar zijn? Breng deze dan naar het Leypark op Koningsdag, zodat de kinderen deze kunnen verkopen. Aan het einde van de dag worden alle onverkochte spullen in principe weggedaan.

Wij hopen dat er weer veel leden enthousiast zijn om te komen helpen met Koningsdag. Opgeven kan via de e-mail: mark-edith@home.nlof op de poster in het clubhuis. Graag even aangeven vanaf hoe laat je mee wilt helpen!

Alvast bedankt!! 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.