Wedstrijdtenue

Vanaf komend seizoen (seizoen 2014-2015) wordt het voor alle leden verplicht een vast tenue te dragen tijdens wedstrijden. Dit houdt in:

  • Wedstrijdshirt (wordt verschaft door de vereniging)
  • Witte broek of rok met het verenigingslogo
  • Witte sokken

Dit bestuursbesluit is genomen om als club een meer uniforme en professionele uitstraling te krijgen naar buiten. Op dit moment is het een allegaartje van allerlei soorten en merken broeken en rokjes. Het wedstrijdshirt wordt verschaft door de vereniging. Vanaf seizoen 2014-2015 wordt elk lid verantwoordelijk voor zijn eigen shirt. Elk lid houdt gedurende het seizoen zijn wedstrijdshirt in eigen beheer en dient dit aan het eind van het seizoen in te leveren. Voor aanvang van de competitie is er gelegenheid om shirts te passen.
Wedstrijdbroekjes en -rokjes kunnen worden besteld via de webshop. U kunt via deze webshop uw kleding met 10% korting op de catalogusprijs bestellen. Ons logo wordt er gratis opgedrukt. De kleding zelf afhalen bij de Korfbalshop in Waalwijk is ook mogelijk. U heeft dan ook de mogelijkheid om de kleding te passen. Houdt er rekening mee dat ivm de opdruk van het logo een paar dagen levertijd geldt. Voor de juiste maat kun je eventueel ook de kleding van een collega-sporter passen.
Via onze verenigingsshop zijn ook polo’s, tassen en trainingspakken verkrijgbaar.

Graag zouden wij zien dat tijdens de eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen tot aanschaf van dit clubtenue is overgegaan. Wij hopen dan ook op ieders medewerking!

Het bestuur

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.