Wedstrijdverslag: PSV E3 – OJC’98 E1

Lees hieronder het wedstrijdverslag van de wedstrijd van de E1 van afgelopen weekend geschreven door Annefleur.

Op 8 november speelde ons team E1.
De eerste zaalwedstrijd tegen PSV in Eindhoven Ik mocht aanvoerder zijn Dat vond ik leuk Ik speelde de hele wedstrijd , en scoorde ik keer Sanne scoorde ook 1 keer.
Jammer dat we niet wonnen
De eindstand was10-2 maar bij de strafworpen stonden we gelijk 1-1

Groetjes annefleur

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. saskia tielemans

    Hoi Annefleur,
    Wat goed dat jij dit verslag hebt geschreven. Zo zijn wij allemaal in 1 keer op de hoogte van jullie wedstrijd. Ik lees dat er 2x is gescoord door de E. Wat fijn zeg. Niet gewonnen, maar jullie hebben wel laten weten dat jullie bezig zijn om heel goed te worden. Over een tijdje is de uitslag misschien wel andersom! Blijf zo doorgaan en vooral…houd plezier in het korfbal spelen!

Reageren is niet mogelijk