Winst voor OJC’98 1 & 2

Afgelopen weekend kwamen de senioren van OJC’98 in actie in een uitwedstrijd. Het eerste team ging op bezoek in Schijndel, waar het De Boemerang de tegenstander was. In de heenwedstrijd wist OJC maar nipt te winnen van deze ploeg. OJC’98 begon deze wedstrijd matig tegen het achterverdedigende De Boemerang. De aanvallen waren kort en er werden te weinig goed uitgespeelde kansen gecreëerd. De Boemerang wist door middel van schoten van grote afstand een voorsprong op het scorebord te krijgen. Na een kwartier verbeterde het spel van OJC’98, het speltempo ging omhoog en ook doelpunten begonnen te vallen. OJC ging dan ook met één doelpunt voorsprong de rust in. De tweede helft kon OJC het spel van het tweede deel van de eerste helft vasthouden. De Boemerang was slechts gevaarlijk van grote afstand. Na 60 minuten werd er dan ook een 13-17 overwinning geboekt.
Het tweede seniorenteam ging op bezoek in Oss. Na de offday vorige week tegen Tilburg moesten er deze week toch punten te halen zijn tegen DOT. Het tweede stelde dan ook niet teleur en won overtuigend met 6-11.

Bij de jeugdteams wonnen alleen de pupillen D. Door de 10-6 overwinning op De Boemerang blijven ze stevig aan kop in de competitie en lijkt het kampioenschap in zicht. De overige jeugdteam wisten geen punten te behalen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.