Zaalkampioenen 2017/2018: C1, A1 en het 1e

SENIOREN 1
Het eerste team wist in de wedstrijd tegen KVS ’17, dat ook nog in de race was voor het kampioenschap, te winnen met maar liefst 23-11. Hiermee is het kampioenschap definitief binnen! Na een sterke start van OJC ’98 (2-0) nam KVS ’17 de leiding over (3-6). Nog voor rust werd er orde op zaken gesteld (8-6). In de tweede helft is de overwinning geen enkel moment in gevaar gekomen. Er stond al snel een comfortabele voorsprong op het scorebord, waarna OJC ’98 de wedstrijd gemakkelijk kon uitspelen.

JUNIOREN A1
De junioren A1 hebben afgelopen weekend na een spannende wedstrijd het kampioenschap veiliggesteld. In een duel tegen directe concurrent Rust Roest waren de junioren met 12-11 te sterk! De wedstrijd ging gelijk op, maar uiteindelijk was het OJC ’98 dat de overwinning én het kampioenschap pakte.

ASPIRANTEN C1
Ook de aspiranten C1 hebben dit zaalseizoen overtuigend de titel gepakt. Ze deden dit zonder ook maar één punt te verspelen. Door dit sterke optreden werd het kampioenschap een aantal weken geleden al binnengehaald. Ruim voor het einde van de competitie dus! Inmiddels heeft de C1, met zelfs nog een wedstrijd te gaan, het indrukwekkende doelsaldo van +116 op de teller staan!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.