Meteen naar de inhoud

Clubshop

Het wedstrijdtenue van OJC ’98 bestaat uit een wit shirt met oranje en rode accenten, een witte korte broek/rok en witte halfhoge sportsokken.

Leden die deelnemen aan de competitie dienen zelf een broek/rok en sportsokken aan te schaffen. Een wedstrijdshirt wordt ter beschikking gesteld door de vereniging. Dit shirt blijft eigendom van OJC ’98.

Een bijdrage voor de wedstrijdshirts is opgenomen in de contributie. Per wedstrijdshirt wordt een borg van € 25 gevraagd. Wil je jouw wedstrijdshirt inruilen voor een andere maat, mail dan naar ojc98@ojc98.nl.

Een wedstrijdbroek/-rok met verenigingslogo kan worden aangeschaft bij de Korfbalshop. Ook andere verenigingsartikelen zoals trainingspakken, trainingsshirts en sporttassen zijn via de online verenigingsshop te bestellen.

KLIK HIER OM DE WEBSHOP TE BEZOEKEN

Wanneer je via de webshop bestelt, krijg je een aantrekkelijke korting en wordt je bestelling thuisbezorgd. Let op: als een logo en/of naam op een artikel is gedrukt kan er niet meer geruild worden. Wanneer je twijfelt over de juiste maat van een artikel is het een slim om bijvoorbeeld een rokje of broekje van een teamgenoot te passen. Zelf passen en afhalen bij de Korfbalshop is namelijk helaas niet mogelijk.